Een revalidatietraject
bij Faythful is altijd
maatwerk

Revalidatie

Hoe graag we het ook willen en hoe hard we er ook ons best voor doen om onze paarden gezond te houden, helaas komt het vaak voor dat paarden geblesseerd raken. Er is een heel scala aan problemen die je als paardeneigenaar kunt tegenkomen op ziekte en blessuregebied. Vaak weet je als paardeneigenaar veel over het welzijn van je paard, maar wanneer je paard iets mankeert is dit meestal opeens een heel ander verhaal. Dan heb je als eigenaar de hulp nodig van een dierenarts om erachter te komen wat er met je paard aan de hand is. Wanneer je dan weet wat het probleem is, wil je natuurlijk graag dat dit zo goed mogelijk verholpen wordt.

Daar komt de hulp van een dierenfysiotherapeut goed van pas. Als dierenfysiotherapeut ben ik ervoor opgeleid om paarden te helpen revalideren na een blessure of ziekteproces. Ik heb uitgebreide kennis van het paardenlichaam, hoe deze in elkaar zit, hoe deze werkt, wat voor blessures en ziektes er zijn, en hoe je het paard kunt helpen om te herstellen en weer optimaal te presteren.

Voorbeelden van veelvoorkomende problemen en blessures:

  • Peesblessures
  • Artrose
  • Overbelasting
  • Rugklachten
  • Nekklachten
  • Bekkenklachten
  • Wonden

Revalideren is altijd maatwerk want ieder probleem, ieder paard en ieder mens is anders. Dit is een uitdaging die mij onwijs ligt. Revalideren draait om de individu. Ik zorg ervoor dat u als eigenaar goed begrijpt wat er met uw paard aan de hand is en samen maken we een plan van aanpak om uw paard weer zo gezond mogelijk te krijgen. Samen zorgen we ervoor dat uw paard weer optimaal kan presteren. Wilt u meer informatie over onze revalidatie trajecten? Neem dan contact met mij op via onderstaande formulier of telefoonnummer.

fay-paard-rug
revalidatie-voet

Wilt u meer informatie neem dan contact met ons op.

Wat leuk dat u contact met mij wilt opnemen. Dat kan door onderstaand formulier te verzenden. Ik neem dan zsm contact met u op. Heeft u vraag een wat hogere prioriteit dan kunt u mij ook bereiken op +31 6 30105122