Ik ben Fay Warmerdam.
‘Uw paard
is mijn zorg’

Wie ben ik

Welkom op mijn website, mijn naam is Fay Warmerdam. Ik ben geboren op 6 augustus 1992 in Haarlem en ik heb het geluk gehad dat ik al heel vroeg in mijn leven wist wat ik later wilde worden. Toen ik 8 jaar oud was ben ik begonnen met paardrijlessen op de manege en zo begon mijn grote liefde voor paarden. Eenmaal op de middelbare school kreeg mijn klas opdracht een werkstuk te schrijven over een beroep wat je interessant leek. Ik was destijds 13 jaar oud en had er eigenlijk nog nooit bij stilgestaan welk beroep mij leuk zou lijken. Voor dat werkstuk ben ik toen onderzoek gaan doen om te kijken wat er allemaal mogelijk zou zijn binnen mijn interesses. Ik zou het liefst met paarden willen werken en ik was goed in biologie en talen. Combineer dat met mijn grote liefde voor paarden en al snel kwam ik uit op het beroep van de dierenfysiotherapeut. Destijds was dat nog een erg nieuw beroep, aangezien dierfysiotherapie pas wettelijk erkend is in mijn geboortejaar (1992). Mijn interesse was gewekt en zo ontstond er een carrière-plan:

– 4 jaar middelbare opleiding vmbo
– 2 jaar middelbare opleiding havo
– 4 jaar de opleiding HBO fysiotherapie voor mensen
– 2 jaar post-HBO dierfysiotherapie

Als je fysiotherapeut voor dieren wilt worden dan moet je in Nederland eerst de opleiding fysiotherapie voor mensen afronden. Al met al was het dus een lange weg, die me niet altijd gemakkelijk is afgegaan. Toch heb ik op geen enkel moment getwijfeld, want ik wilde absoluut dierenfysiotherapeute worden. Dat is me dus gelukt en inmiddels heb ik mijn eigen bedrijf genaamd Faythful. Ondanks het feit dat ik al zo’n lange weg heb afgelegd, blijf ik zeer leergierig en zo heb ik me voorgenomen om in de toekomst nog de opleidingen osteopathie en chiropraxie bij paarden te gaan doen. Ik vindt het heel belangrijk om het leven al lerend door te gaan en ik ben er dan ook van overtuigd dat er altijd nieuwe dingen te leren zijn. Naast de reguliere dierfysiotherapie behandelingen werk ik ook met een high power laser en ben ik ook gespecialiseerd in dry needling bij dieren.

Je bent welkom bij mij met ieder paard, dik of dun, groot of klein, oud of jong!

Wilt u meer informatie neem dan contact met ons op.

Wat leuk dat u contact met mij wilt opnemen. Dat kan door onderstaand formulier te verzenden. Ik neem dan zsm contact met u op. Heeft uw vraag een wat hogere prioriteit dan kunt u mij ook bereiken op +31 6 30105122